Beuk viert eeuwfeest

Beuk Touringcars  viert vanmiddag, vanavond (en eigenlijk een maand lang) feest. Vandaag is het 100 jaar geleden dat Leen Beuk en Frederika Meijer trouwden en met een melkwinkel in Noordwijk startten. Met paard en wagen werd de melk geleverd bij de Noordwijkers. Om een lang verhaal kort te maken: er werd een rijtuig aangeschaft en langzamerhand ontwikkelde het bedrijf zich tot de dynamische personenvervoer- en reisorganisatie die het nu is.

In het pand aan de Van Berckelweg in Noordwijk is een trendy feestruimte ingericht, waar diverse ontvangsten worden gehouden. Vanavond voor de zakelijke relaties… en dan ben ik er dus ook om het een en ander aan foto’s te maken en misschien nog te filmen. (Maar dat zien we morgen wel.)

Foto Eric Beuk: Photonic.nl

Hierop volgt een feest voor de medewerkers van alle Beuk Bedrijven, te weten Beuk Touringcars, Beuk Travel en Beuk Autobedrijf en is er sprake van een aparte bijeenkomst voor de gehele familie Beuk. Daarnaast zijn er nog een aantal netwerkbijeenkomsten gepland, waarbij leden van verschillende brancheverenigingen bij Beuk zullen worden ontvangen.

“Op zaterdag 11 februari staan onze deuren van 10.00 tot 15.00 uur open voor iedereen die graag een kijkje wil nemen in ons bedrijf. Natuurlijk kunnen er rondritten worden gemaakt met historische, maar ook met moderne touringcars. Er worden rondleidingen gegeven, er is een historische expositie ingericht en vanzelfsprekend kan het allernieuwste rollend materieel van Beuk worden bewonderd. Voor de kinderen is er ook aan entertainment gedacht. Iedereen is tijdens deze inloopdag van harte welkom”.

Op zaterdag 11 februari, is er van 15.30 tot 18.00 uur een Jubileum Receptie voor diegenen die op enige wijze actief, in dienst of leverancier zijn geweest bij ons bedrijf. Maar ook dé oudere Noordwijker die altijd betrokkenheid of interesse heeft getoond of mensen die op andere wijze een aantoonbare band met ons bedrijf hebben. Het is juist deze inzet en betrokkenheid wat er toe heeft geleid dat wij vol trots ons 100 jarig bestaan kunnen vieren en daarom zijn diegenen dan van harte welkom. De receptie is leuke gelegenheid om samen met ons terug te blikken op het verleden, anekdotes te vertellen en de oude tijden te laten herleven. Wij verzoeken diegenen, die zich door deze woorden genodigd voelen, wel vriendelijk om hun aanwezigheid bij deze Jubileum Receptie vooraf door te geven. Graag tijdens kantooruren bellen naar 071-3656528”, aldus Monique Beuk.

Tot slot biedt Beuk de branche op dinsdag 14 februari een symposium aan. Onder het motto “Mobiliteit binnen handbereik” wisselen belangrijke vertegenwoordigers van de overheid, de personenvervoer- en reisbranche van gedachten over het feit dat collectief besloten busvervoer meer kan betekenen voor de mobiliteit in Nederland. Het KNV, Koninklijk Nederlands Vervoer, RAI en ANVR verlenen medewerking aan dit symposium en de verwachting is dat het een interessante middag zal worden.

Monique Beuk: “Al met al een mooi programma van feestelijkheden. Het uitgangspunt van alle ontvangsten sluit aan bij de filosofie van Beuk; gastvrij, vernieuwend, verrassend én als altijd ‘zonder omweg de beste!”.

Bron: Eeuwfeest bij Beuk

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven