Bloggen met één arm

Monique is even met de auto naar de Albert Heijn (dat doen we ook nooit meer met z’n tweeën, wel met z’n drieën) en ik heb Kiki maar uit haar bedje gehaald. Was een beetje aan het huilen. Kiki valt in mijn armen meestal als een blok in slaap en ik kan vervolgens lekker doorgaan met waar ik mee bezig was: bloggen, beetje een rondje langs mijn favoriete blogs maken.

Dat doe ik overigens altijd vanuit mijn ‘Favorieten’, niet via RSS. Ik weet niet wat ’t is met RSS, ik heb het een tijdje gedaan, maar ben er ook snel mee gestopt: ik maak liever vanuit mijn koppelingenbalkje een tochtje langs de velden, ook al is niets gewijzigd bij sommige blogs, dan klik ik gewoon een centimetertje naar rechts op de volgende.

Bloggen met Kiki op mijn arm. Het doet me denken aan dat boekje van Bas Vlugt: Koken met één arm, een introductie tot het vaderschap. Meesterlijk!! Aanrader, niet alleen voor beginnende vaders. Een van de verschrikkelijk lekker te lezen boeken van Bas.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven