Boekhandel Lovink uitverkoop groot succes

Wat een gouden idee: een inventarisatie maken van de boeken in je boekhandel, de minder verkopende boeken selecteren voor een uitverkoop, twee dagen een leegstaand winkelpand vullen met tafels en aantrekkelijk geprijsde boeken en de plaatselijke media, de Berkelbode, benaderen. En nog wat social media aandacht.

De uitverkoop van de Lovink boeken op vrijdag en zaterdag 12 en 13 januari was een groot succes.

Ik dacht net na opening, om 10:10 uur, de enige te zijn die even binnen zou komen druppelen, maar in het Kleppershuuske op de Markt 24 had al een rij voor de deur gestaan en was het nu al gezellig druk. En dat bleef het.

Het voormalige winkelpand van onder andere Toko Loko en tot voor kort natuurdrogist De Klaproos, ligt hemelsbreed op 100 meter van boekhandel Lovink. Naast Restaurant Kawop Lochem van Ronald Bouwhuis, ook eigenaar van dit leegstaande pand die deze twee dagen het te koop staande winkelpand ook als een soort Open Huis heeft kunnen laten zien en ervaren, heel slim.

De uitverkoop is tot stand gekomen in samenwerking met het bestuur van boekhandel Lovink, de Vrienden van Boekhandel Lovink, Boeije Jansen (oud-eigenaar en gezicht van Lovink) en kringloop 2Switsch.

Foto’s zijn gemaakt met de Leica Q3.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven