Camera-tegen-wang-techniek

Briskr Health & High Tech Generator heeft Punkmedia gevraagd om na de vorige ook de derde editie van Radboudumc Investment Day vast te leggen op video en foto.

Dit event is een co-creatie van Radboudumc met Briskr en Oost NL. Voor Punkmedia een co-creatie met Michiel Heijmans als fotograaf en Henrike Verheijen met een After Effects bijdrage aan de edit (door Punkmedia).

Ik gebruik de Ronin-S als stabilizer voor de bewegende shots, maar (en dat vroeg Henrike me) voor de interviews zet ik de zijkant van de camera tegen m’n wang, zodat de geïnterviewde zo dicht mogelijk langs de lens kijkt.

Het perfecte geluid komt van de Sony ECM digitale microfoon, met de voice-isolation in Final Cut Pro is dit het perfecte resultaat. (Geen gedoe met handmicrofoons die te zacht worden ingesproken, of een dasspeld- revermicrofoon die je telkens moet opspelden.)

In totaal zijn 458 foto’s geselecteerd, bewerkt en geleverd, de volgende dag. Op 21 november 2022 werd de video gedeeld op het Youtube kanaal van Briskr.

Tot voor kort deed ik altijd zowel de eventvideo als de fotografie zelf. Maar het is veel relaxter en gezelliger om op deze manier met Michiel samen te werken.

@michielheijmans Thanks voor de foto’s! (Maarliefst 458 geselecteerd, bewerkt en geleverd aan Briskr voor eigen publicaties.)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven