Canto Ostinato | Over Canto (documentaire MUST SEE)

Er zijn momenten in m’n leven die ik later op ‘het bankje met Monique’ zal herinneren. Een ervan is vast de ontdekking van vandaag. Ik was toevallig een tosti aan het maken, boven in de keuken, Radio 4 stond aan en ik hoorde Maartje van Weegen ‘Canto Ostinato’ afkondigen, en dat over dit prachtige muziekstuk een documentaire was gemaakt door Ramon Gieling (even later op twitter liet Peter van den Akker @petervdakker me in een reactie weten dat Ramon Gieling ook de regisseur was van ‘En un momento dado’ met Johan Cruijff in de hoofdrol).

Ben van der Burg benstedentocht

Vandaag, op dit momento, schaatst Ben van der Burg @ikbenechtben zijn #benstedentocht, en die tocht is live via zijn hoofdcamera te volgen, echt te gek. Wat het helemaal mooi maakt is om mijn ontdekking Canto Ostinato hieronder als geluid te zetten. En dan deze Youtube versie van ruim anderhalf uur.

Ik wil zondagmiddag met Monique naar de Verkadefabriek in Den Bosch waar de film om half 2 ’s middags draait. Lijkt me een heeeerlijke film.

(Even de oppas bellen.)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven