Chase Jarvis LIVE, ik kreeg kippenvel (tsja)

Chase Jarvis. Mijn grote voorbeeld. Zijn fotografie combinatie met videografie. Zijn filosofie. Zijn online presence. Hij inspireert me enorm om mijn eigen kant op te gaan, mijn eigen pad te kiezen…

Mijn RSS-reader top 10….

1. Chase Jarvis >> http://blog.chasejarvis.com/blog/
2. Philip Bloom >> http://philipbloom.net/
3. Vincent Laforet >> http://blog.vincentlaforet.com/
4. Zack Arias >> http://www.zarias.com/
5. Jared Abrams >> http://www.cinema5d.com/news/
6. Shane Hurlbut >> http://www.hurlbutvisuals.com/blog/
7. Joe McNally >> http://www.joemcnally.com/blog
8. Scott Kelby >> http://www.scottkelby.com/blog/
9. Dan Carr >> http://dancarrphotography.com/blog/
10. Planet5D >> http://blog.planet5d.com/

Maar op nummer 1 staat al een tijdje dus: Chase Jarvis. Mijn grote voorbeeld. Zijn fotografie combinatie met videografie. Zijn filosofie. Zijn online presence. Hij inspireert me enorm om mijn eigen kant op te gaan, mijn eigen pad te kiezen… want dat is uiteindelijk het mooiste wat me kan overkomen: een bestaan, a living creëren waar ik me voor 100 procent kan geven. Met m’n 13x21cm Moleskine cahier voor me, open, schrijf ik mijn dromen, plannen, doelen op.

Aanraking…

Eigenlijk kwam ik met Chase Jarvis in ‘aanraking’ (werd ik geraakt door hem) toen ik in Google of Google Reader op zoek was naar Jeff Jarvis van Buzzmachine. Blijkt het een enorm inspirerende foto- en videograaf te zijn. En uiterst relaxed en sharing wat er maar te sharen valt. Ik heb er al vaker aandacht aan besteed, en ik kan bij iedere blogpost van hem een eigen blogpost schrijven over waar hij me nu weer heeft weten te raken, inspireren, maar daarvoor kun je gewoon het beste maar zijn site en blog bekijken en in je RSS-reader zetten.

Vorige week volgde ik (gedeeltelijk, want onder etenstijd) de livestream via Ustream van de keynote van Chase Jarvis. Ik kreeg kippenvel toen hij me weer wist te raken. Meteen in het begin.

Wat ‘m siert, maar wat wel jammer is is dat hij zijn introductie, that was a long intro (door die vrouw) er in de montage heeft afgehaald.

Naar de video >>

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven