Chase Jarvis met Zack Arias over fotografie

Ik dacht altijd dat YouTube-filmpjes niet langer mochten zijn dan 10 minuten, maar ik wist ook dat het natuurlijk wel kon (en dat YouTube video’s van Google en andere bedrijven soms meer dan een uur lang waren). Als je een grote zak met geld hebt of je bent als YouTube-channel populair met veel viewers dan ben je de uitzondering.

Chase Jarvis en Zack Arias zijn topvideo- en fotografen met een enorme schare followers van hun blogs, dus als Chase en Zack bij elkaar zitten om te praten over fotografie en iedere minuut is interessant en inspirerend (in mijn geval) dan zijn die twee uur dat ze met elkaar in gesprek zijn nooooit te lang.

Heerlijk, herkenbaar en mooi om te zien dat de factor onzekerheid ook op dit topniveau nog steeds een belangrijke impact heeft op deze personen.

Ik wilde nog vroeg naar bed, maar ik kon afgelopen nacht bijna niet stoppen met kijken, en eigenlijk wilde ik om half twee naar beneden om na te denken, te dromen, te schrijven, te lezen, te leren… die studio van Chase alleen al, wat inspirerend!

Volg Chase Jarvis op chasejarvis.com >> ga naar blog >>
Volg Zack Arias op zackarias.com, ga naar blog >>

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven