Chase Jarvis | waarom ik hem volg

Stumbled upon deze video, of eigenlijk deze blogposting van Chase Jarvis… nu weer door een onbeduidend klein linkje in een van z’n nieuwe postings… en ineens zie ik dat ik deze heerlijke vent pas een half jaar online ken.

Stumbled upon deze video, of eigenlijk deze blogposting van Chase Jarvis… nu weer door een onbeduidend klein linkje in een van z’n nieuwe postings… en ineens zie ik dat ik deze heerlijke vent pas een half jaar online ken.

Chase Jarvis ontdekte ik nota bene toen ik op zoek was naar een posting of een video van Jeff Jarvis over Dell geloof ik, ik weet het niet precies meer, maar het moet in ieder geval na 17 juni zijn geweest. Vanaf dat moment spitte ik door zijn YouTube video’s, zat ik soms uren (’s nachts) te kijken naar superleuke gesprekken over fotografie en video maken en raakte ik enorm geïnspireerd door zijn ‘zijn’, zijn ‘ding’ en zijn netwerk.

Hij doet zijn ding voor de camera zo authentiek, leuk en losjes… shoot from the hip achtig en zo anders dan andere DSLR-evangelisti’s. Je gaat gewoon makkelijk van ‘m houden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven