Cross Media Congres vlog

Voor mij is dit niet an ordinairy workday, de dag van het Cross Media Congres. Ik ben voor de vierde keer voor de vierde editie ingeschakeld om foto’s te maken, dit jaar alleen foto’s (vorige jaren ook video).

En ik kan wel zeggen dat het me veel beter bevalt om 1 discipline in te zetten, in plaats van de combinatie. Focus op fotografie, of focus op video. Allebei ’tegelijk’ doe ik nog steeds geregeld en graag, maar at the end of the day ben ik helemaal gek.

Woensdag half 8 van huis en 17 uur later thuis om een uurtje later de winnaarsfoto’s bewerkt en al te Wetransferen… Pfoe.

Ik heb toch op sommige momenten m’n Sony RX100 mk4 uit m’n Punkmedia-jaszak gehaald om wat vlogbeelden te maken. Toch nog een beetje een combi gedaan dus.Over Henk-Jan Winkeldermaat | Punkmedia

Was journalist voor De Gelderlander, FZ, Reed Elsevier en High Profile.
Schrijft, fotografeert en filmt met Punkmedia sinds 2008 voor corporate clients.

Video’s op Vimeo >>
Foto’s op Flickr >>

Initiatiefnemer van
Mijnmoment, een blog met duizend+ levensverhalen
Blochem, een blog over Lochem

Naar Punkmedia: journalist, fotograaf, filmer >>

Contact

Punkmedia
Tramstraat 22
7241 CJ Lochem
06 3456 3684
info@punkmedia.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven