Lekker weer vloggen

Volgens mij komt het door die Tegenlicht uitzending over die Youtubers dat ik weer zin krijg om weer pretentieloos, laagdrempelig te gaan vloggen.

Of misschien door de inhaalpoging de babyfotoboeken van de jongens nog voor Monique’s verjaardag af te krijgen (afgelopen maandag). En allemaal foto’s van allerlei externe harddisks na jaren weer tevoorschijn werden gehaald. Want en passant scande ik ook daardoor ook nog door een oneindige hoeveelheid filmpjes die ik ook gemaakt had, en nooit gepubliceerd heb. Privéfilmpjes. Geweldig om weer te zien.

Voor mij dan.

En ik dacht ineens aan vorig jaar, rond deze tijd, dat ik aan het vloggen was en dat Kiki ook daardoor (denk ik) ineens ging vloggen. Of ja, vloggen, vloggen… filmpies maken.

Eigenlijk als experiment om te kijken wat erbij komt kijken, en waar ik tegenaan loop.

Kreeg ik leuke reacties op. Maar die views hè, die blijven steken op 32. Dat doet wel een extra beroep op mijn discipline om door te gaan. Of eerlijk gezegd, op het besef om er maar weer mee te stoppen.

Ik heb er alleen nu weer zin in, en ik moet het niet voor de views doen, maar voor mezelf, voor mijn eigen leerproces en vooral voor de lol.

Hokké, gaat ie weerrrr

Gewoon weer lekker met de Canon 80D knallen dus….


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven