Dat lachje van Joep

 

We zijn alweer zeven jaar verder. Augustus 2010. Arnhem. Kiki is hier vier jaar, Joep net 2 jaar (dikke uitroepteken) en Boris net geboren.

En ik probeerde een lens uit, de 14mm 2.8 (PRACHTIGE LENS), die ik vervolgens nieuw kocht, te weinig gebruikte naast m’n werkpaard, de 16-35mm – die met 16mm op een fullframe 5D mark 2 meer dan groothoek genoeg geeft – en weer verkocht.

Dat lachje van Joep, heerlijk.

Naar de video op Vimeo >>

De tekst bij de video destijds…

Alain Baars, fotograaf uit Arnhem, heeft me een koffer met lenzen te leen gegeven tijdens zijn vakantie… ‘liever drie weken bij jou, dan hier in de studio’ en vandaag heb ik op onze zaterdagse wandeling door stad en park zijn 14mm 2.8 lens uitgeprobeerd. Die lens heb ik al een tijdje op het oog, ook omdat ik mijn 16-35 alleen maar gebruik in de groothoek 16mm dus waarom dan eigenlijk niet beter een vaste lens, en dan nog het liefst met iets groter bereik.

De lens en de camera (de Canon 5D MarkII inderdaad) lenen zich perfect voor ‘steadycam-volgen van kleine kinderen’ zoals dat ooit het eerst werd gedaan in een Stephen King film met – ik geloof Jack Nicholson in de hoofdrol en dat fietsende meisje dat je op de rug volgde… Die 14mm gaat er komen, wat een gave lens.Over Henk-Jan Winkeldermaat | Punkmedia

Was journalist voor De Gelderlander, FZ, Reed Elsevier en High Profile.
Schrijft, fotografeert en filmt met Punkmedia sinds 2008 voor corporate clients.

Video’s op Vimeo >>
Foto’s op Flickr >>

Initiatiefnemer van
Mijnmoment, een blog met duizend+ levensverhalen
Blochem, een blog over Lochem

Naar Punkmedia: journalist, fotograaf, filmer >>

Contact

Punkmedia
Tramstraat 22
7241 CJ Lochem
06 3456 3684
info@punkmedia.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven