De kracht van deelnemerslijstjes | New Technology Events

De kracht van deelnemerslijstjes

Afgelopen vrijdag presenteerde ik in de FZ Nieuwsbrief de 350 achternamen van de mensen die zich hadden ingeschreven voor de FZ Brancheborrel. Een record aantal mensen (klik op de balk hierboven voor de vergroting) wilden weten wie daar op stonden, en of zij er ook al bij stonden. Vervolgens melden zich direct een groot aantal mensen aan. In eerste instantie dacht ik ‘kan dit wel?’ in verband met privacy of zo… maar die gedachte duurde maar even. Ik ben ervan overtuigd (geraakt) dat mensen zich erg interesseren in (in eerste instantie zichzelf, maar vooral ook in) andere mensen. Dat blijkt.

Vandaag ondervond ik datzelfde aan den lijve: de effectiviteit van het presenteren van een eenvoudig lijstje deelnemers, in dit geval niet voorzichtig (lees: licht angstig) met alleen de achternaam, maar op de Telegraafmanier, dus bedrijfsnaam, voornaam, achternaam en functieomschrijving….

Ik kreeg vandaag mijn toegangskaart binnen voor het NTE Discussie Diner dat donderdagavond gaat plaatsvinden in EXPO XXI Amsterdam. Deze week zit ik in de afsluitweek van FZ 6, dus heb ik daar eigenlijk helemaal geen tijd voor en wilde me vervolgens toch maar gaan afmelden.

Alleen, en nu komt het, ik kon op de site van deze New Technology Events de deelnemerslijst zien. En dacht, dat is een behoorlijke lijst… ach misschien toch wel interessant… toen bekeek ik WIE er zoal op de lijst stonden … ja en toen dacht ik: sjezzus, dit is me nogal een lijstje met namen zeg!

Wat een businessreuzen. CEO’s, voorzitters Raad van Bestuur, Vice Presidents, Algemeen Directeuren, directeuren, marketingdirecteuren, managing partners, general partners, partners, senior business consultants, managers Business Development… en jawel twee hoofdredacteuren, die van Emerce (Anton van Elburg) en ik.

Ik kom nu dus gewoon.. en zal iedereen weer lekker op de foto zetten. Of die foto’s overigens veel kleur zullen hebben, ik weet het niet, met een verhouding 90 procent man en 10 procent vrouw zal het wel weer een herkenbaar grijzepakken-festijn worden. Maar gelukkig komt Eckhart Wintzen ook.

Naar de volledige lijst

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven