De stad voelen

Ik ben op dit moment met een project bezig waar ik foto’s maak voor een boek over sociale innovatie. Daarvoor moet ik het land door om 9 portretten te maken. Gistermiddag 16:00 uur was de eerste afspraak, bij Effectory in Amsterdam. Een enorm pand aan de Singel. Binnen tien minuten had ik m’n foto’s van oprichter Guido Heezen en stond ik weer buiten. Langer hoeft het niet te duren.

Monique, Kiki, Joep en Boris waren om de hoek in een van de negen straatjes ijsjes aan het eten.

Heerlijk om met z’n allen door een bruisend Amsterdam te lopen, en zonder planning maar gewoon naar de Dam te lopen om in de zon te gaan staan kijken en voelen.

Joep zou wel in Amsterdam willen wonen. En dat gaat ie vast in de verre toekomst ook wel doen.

1 gedachte over “De stad voelen”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven