De stad voelen

Ik ben op dit moment met een project bezig waar ik foto’s maak voor een boek over sociale innovatie. Daarvoor moet ik het land door om 9 portretten te maken. Gistermiddag 16:00 uur was de eerste afspraak, bij Effectory in Amsterdam. Een enorm pand aan de Singel. Binnen tien minuten had ik m’n foto’s van oprichter Guido Heezen en stond ik weer buiten. Langer hoeft het niet te duren.

Monique, Kiki, Joep en Boris waren om de hoek in een van de negen straatjes ijsjes aan het eten.

Heerlijk om met z’n allen door een bruisend Amsterdam te lopen, en zonder planning maar gewoon naar de Dam te lopen om in de zon te gaan staan kijken en voelen.

Joep zou wel in Amsterdam willen wonen. En dat gaat ie vast in de verre toekomst ook wel doen.

1 reactie op “De stad voelen”

  1. Snap joep wel! Waar amsterdam groots is heeft het zoveel plekjes waar je je waant in een dorp. Jordaan waar ik zelf woon, voelt als een dorp in de grote stad. Kom langs en dan neem
    Ik jullie mee in dit avontuur.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top