De status van storrrrytelling | Gary Vaynerchuk

Vier jaar geleden lag ik op m’n buik om deze foto te maken. Van een man die als keynote speaker even later Emerce eDay 2009 grandioos zou afsluiten.

Ik liep die dag een beetje foto’s te knallen. Misschien heb je jezelf gemist en sta jij er op? Check it >>

Ik wilde de files voor zijn die dag, ik weet het nog goed, en ik was ook moe, dus de afsluitende spreker zou ik gaan missen…

BIG MISTAKE!

’s Avonds toen ik thuis kwam – ik twitterde nog niet mobiel – zag ik de lovende tweets over @garyvee’s optreden, en zag ik deze video, genomen vanuit het publiek.

Gary inspireerde me om het videobloggen weer te gaan oppakken wat ik sinds 2007 niet meer deed. Maar vooral zijn onafhankelijke eigen verhaal, zoals ook Petra de Boevere dat heeft, spreekt (mij) aan.

Ik ben zijn video’s gaan kijken, en ben ze van tijd tot tijd als college gaan volgen, met het maken van aantekeningen daarbij. Ik krijg er geen genoeg van. De inhoud klopt, ook als je ze terugkijkt in de tijd.

Erno Hannink retweette net @garevee’s tweet: If u haven’t seen my latest keynote – here it is – youtube.com/watch?v=Y7FVOS… current state of storytelling on the social web

Video van vier dagen geleden. MASSIVE!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven