Dood voor beginners, Mediaridders en Faces of science

Dood voor beginners. Een prachtige achtdelige documentaire serie van EO en IKON over de dood, onze angst voor de dood en de kunst van het sterven. Prachtig. Gisteravond laat zag ik het voor het eerst. De eerste aflevering was vorige week.

Check >> http://www.ikonrtv.nl/programmas/dood_voor_beginners/

Dus ik twitterde vannacht – want mooie programma’s eindigen vaak in de nacht – ‘Zo, dat was weer mooi van EO / Ikon #doodvoorbeginners bit.ly/1mou1Yt’ en die tweet werd vrijwel meteen geretweet door journalist / researcher Els Duran (IKON). Nieuwsgierig naar Els Duran (follow) kwam ik in haar profiel uit op de site mediaridders.net

En vervolgens ben ik weer een dik uur interessante informatie rijker.

Zo zag ik onder andere in de rechterbalk van de site Anne Helmond (die ik ken) in een videoframe staan van een videoproductie dat Faces of science is genoemd, een samenwerking van de KNAW en De Jonge Akademie.

Dat iets m’n pad kruist, zoals een retweet en vervolgens een site Mediaridders en Faces of science, maakt me duidelijk hoeveel er eigenlijk niet m’n pad kruist.

En dat dat ook gewoon oké is.

Naar Punkmedia: journalist, fotograaf, filmer >>

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven