Dooijeweerd en Halfens (ex-Stage Events) starten SINQ

Damon Dooijeweerd  en Jim Halfens zijn gestart met een eigen bureau: SINQ BV, Communication & Event design. Beide ondernemers zijn geen onbekenden in de branche en afkomstig van het bedrijf Stage Events van Joop van den Ende. Damon Dooijeweerd was onder de vlag van Wentink en Stage Events meer dan acht jaar verantwoordelijk voor de creatie en ontwikkeling van een groot aantal spraakmakende evenementen in binnen –en buitenland. Jim Halfens werkte na het afronden van zijn universitaire studie bedrijfkunde drie jaar als Account Manager voor dezelfde bedrijven.

Het nieuwe bedrijf is gebaseerd op een goed doordacht fundament bestaande uit vijf labels: Events, Concepts, Cross Media, Entertainment en Productions. SINQ BV gebruikt de vijf labels om communicatiedoelstellingen voor haar cliënten te optimaliseren en te behalen en maakt daarbij gebruik van eventmarketing, het creëren van communicatieconcepten, divers entertainment en de ontwikkeling en uitvoering van diverse producties op het gebied van Theater, Sport en TV.

SINQ BV biedt een onderscheidend concept van hoogstaand niveau met een opinieleidend, jong en innovatief karakter. Het bedrijf heeft dan ook in haar korte bestaan enkele uitdagende opdrachten binnengehaald. Hiermee is de basis gelegd voor een succesvolle toekomst van het bedrijf.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven