DSLR-video: aansluiten en instellen [video]

Ik heb al wel vaker mijn kennis en kunde online overgedragen over het onderwerp DSLR-video, via videoblogs, alleen heeft die vorm nogal wat nadelen:  je mist al snel een paar extra handen en een camera.

Nu ik voor Topinnovators met Petra Rierink op pad ben om interviews en beelden te maken voor m’n eerste internetdocumentaire Hidden Champions heb ik die extra handen.

Tijdens de op- en afbouw voor en na het tweede interview – bij de makers van de stormparaplu Senz Umbrellas in Delft – leg ik Petra uit hoe ik mijn spullen aansluit en de camera’s instel.

Ik pik Petra straks in Rotterdam op om door te rijden naar ons derde interview, met topondernemer Rob Baan van Koppert Cress in Monster, waar ik heel toevallig afgelopen vrijdag voor Food Inspiration ook gefilmd heb (na een eerder interview in 2008).

Van zelf doen leer je het meest en daarom gun ik Petra de opbouw bij deze klus.

Petra, na het oefenen afgelopen vrijdagmiddag bij Senz (zie videostill hierboven), neem deze video nog even door en VEEL SUCCES! 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven