Durf!

Businesswise. 2014 is tot nu toe een zoektocht geweest. Een teleurstellende zoektocht. Veel gezocht, niks gevonden. Ik ben vorige week in m’n vijfenveertigste jaar gestapt, ook al geen pretje. Lekker weer, dat wel en dat scheelt, maar verder modder ik maar door, doe m’n dingetje, monteer ik m’n videootjes en op naar het volgende.

Ik durf niet te kiezen.

Ik wil heel graag iets anders, ik kan iets veel beter dan dit, ik kan iets veel beter dan wie dan ook… maar ‘je moet geld verdienen’ beukt me steeds terug in m’n dagelijkse getrut.

M’n vijfenveertigste jaar wordt een slecht jaar waarin ik m’n jaarlijkse omzetje draai, of m’n vijfenveertigste wordt een sprankelend nieuw jaar waarin ik ga doen wat ik wil doen…

Als ik 22 zou zijn dan wist ik het wel, maar ik ben het dubbele.

Congratulations on becoming your father inderdaad.

Hee, m’n 1000ste blog post! (in deze vorm)

3 gedachten over “Durf!”

  1. Beste Henk-Jan,
    Als ik de afgelopen jaren iets geleerd heb is het “GEWOON DOEN!” niet te veel in euro’s, verdienmodellen of winst denken. Ik draai bijna nooit winst maar kan nog steeds mijn rekeningen betalen dus zie ik geen reden om andere dingen te gaan doen die ik niet leuk vind maar alleen doen omdat ze eventueel meer wist zouden kunnen opleveren. Blijf dicht bij jezelf en doe vooral wat je leuk vind / waar je je goed bij voelt.

  2. Fabian en Sytske bedankt, het lijkt me verfrissend om eens op een rijtje te zetten wat ik zou gaan doen als ik nu 22 zou zijn. Hoe ik het dan zou gaan aanpakken en wat ik dan in m’n huidige leven / leeftijd echt niet meer of juist vooral wel zou kunnen doen. Net uitgebreid met Monique over gehad. Thanks.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven