Eerste Coffee ’n Cameras in de pipeline

De naam heb ik net 10 minuten geleden bedacht, maar of ’t zo blijft hou ik nog even open, de werktitel is: Coffee ’n Cameras, maar waarschijnlijk wordt het gewoon de 5D Show.

De naam heb ik net 10 minuten geleden bedacht, maar of ’t zo blijft hou ik nog even open, de werktitel is: Coffee ’n Cameras, maar waarschijnlijk wordt het gewoon de 5D Show. In mijn dromen wordt dit een gathering van HDDSLR-lovers die alles uit hun camera’s willen halen wat er in zit, maar geen zin hebben om de handleiding te lezen, of op YouTube de how-to-video’s af te lopen.

Wat het allemaal precies gaat worden weet ik nog niet, maar ik wil met een select groepje gepassioneerde foto- en videografen eerst eens brainen over mijn spinsels. Klein beginnen. Met z’n zessen. Camera’s mee. En koffie drinken. In Arnhem.

Ik zit al een tijdje op iets te broeden, maar kreeg het maar niet concreet. Ik ben het maar open gaan gooien op twitter… met als gevolg een niet te stoppen ideeënstroom. Ik wil voor de openheid niet nu al het kruit verschieten, maar wat ik zou willen beginnen met een groepje is een soort 5D show, waarin de combinatiekracht van de HDDSLR camera’s wordt besproken. Video en fotografie.

Coffee ’n Cameras. Gedachte is dat de catering, mocht het ooit van de grond komen, alleen bestaat uit koffie. Scheelt gedoe.

Mocht je geïnteresseerd zijn, laat het even in het reactieveld, aan @punkmedia of via info@punkmedia.nl weten. Leuheuk!

Grouphug anyone?

Inspirator >> Chase Jarvis (neem even een uurtje pauze en bekijk deze video)

4 gedachten over “Eerste Coffee ’n Cameras in de pipeline”

  1. Mooi plan! Leuk om elkaars gadgets, foefjes en lensen eens te bespreken. Een echte gebruikersgroep, zoals dat vroeger ging, voor het internet tijdperk 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven