Eindelijk in peace met de audio

Sinds een week ben ik in peace met de audio in combinatie met de videobeelden uit mijn Canon 5D Mark2.

Waar ik tot vorige week nog een Canon XH-A1 mee liet lopen, enkel voor het geluid, kan ik nu op pad met alleen een 5D, een 24-70mm lens, een Sennheiser ew100 G2 systeem en hier komt-ie: de BeachTek DXA-5D, die ik al erg lang in huis heb, maar waarmee ik me nooit echt zeker voelde over het geluid.

Nu wel.

Ik heb me de laatste tijd wat meer verdiept in de audio, en waar ik nu op uitkom is voor mij de ultieme set. De 5D Mark2 zorgt voor superieur beeld, en de audio die via het draadloze Sennheiser systeem de camera binnenkomt wordt gecontroleerd door de BeachTek DXA-5D, die speciaal voor de 5D is gemaakt.

Nog altijd zet ik er voor de zekerheid nog een Zoom H4N op statief naast (zie deze foto van een opname gisteren bij Deloitte >>), maar dat kan ik net zo goed niet meer doen, want ik gebruik het toch uiteindelijk niet in de montage.

Dus wil je zekerheid en wil je goed geluid in combinatie met superieur beeld: koop dan deze set.

https://www.youtube.com/watch?v=qAUd-j8vc8c

1 gedachte over “Eindelijk in peace met de audio”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven