En Anne-Kee? Heb jij al een boek geschreven?

Net een uurtje zitten DM’en met Anne-Kee Deelen. Heerlijk. Pure inspiratie over en weer. Vorig jaar zag ik haar met Martijn van Osch (op gitaar) zitten bij Jasper van Impelen’s SuperInnerHero seminar-ding (waar ik deze foto’s maakte). Trouwens grappig, Anne-Kee, Martijn en Jasper staan hoog op mijn inspiratorenlijst… en dat zit dan op zo’n avond allemaal bij elkaar. Vorig jaar stelde ik Anne-Kee bij die bijeenkomst de ijsbrekende vraag ‘En? Heb jij al een boek geschreven?’

Net een uurtje zitten DM’en met Anne-Kee Deelen. Heerlijk. Pure inspiratie over en weer. Vorig jaar zag ik haar met Martijn van Osch (op gitaar) zitten bij Jasper van Impelen’s SuperInnerHero seminar-ding (waar ik deze foto’s maakte). Trouwens grappig, Anne-Kee, Martijn en Jasper staan hoog op mijn inspiratorenlijst… en dat zit dan op zo’n avond allemaal bij elkaar. Vorig jaar stelde ik Anne-Kee bij die bijeenkomst de ijsbrekende vraag ‘En? Heb jij al een boek geschreven?’

Dat leidde bij haar tot een prachtige posting, een klassiekerrrr wat mij betreft, over de nieuwe generatie boekenschrijvers die met hun boek…. ach gewoon even lezen. Vanavond was een tweet over een posting over die posting aanleiding voor ons DM-contact.

Morgen afgesproken met Anne-Kee, om eens te praten over een geinig nieuw videoproject, net samen bedacht.

Hierboven Anne-Kee’s Stand-up Inspiration debuut, over dromen… haar gebied.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven