En met deze foto eindigt voorlopig…

Vera Camilla (spreek uit Ca-mie-la) had ik vandaag als voorlopig laatste Mijnmomenter voor de camera. Erg erg heel erg inspirerend. Weer zo’n hartvolger die een bestaan opbouwt zoals ze zelf wil, als beautyblogger met een traffic van een half miljoen per maand >>.

En daarmee heb ik het net binnen vier maanden gered. Sandra van Kolfschoten als eerste, op 5 juni, en Vera Camilla als vijftigste, op 2 oktober. Plan was om binnen vier maanden 50 personen langs te gaan voor een fotoshoot en een video-interview. Oké, plan was om dat in drie maanden te doen, klopt. 

Het Mijnmoment project is een ongoing online project, ik blijf met iedereen koffie knallen, foto’s maken en video-gesprekken opnemen, het hele jaar door. Heerlijk.

Over een maand – even rust (of werk) – ga ik geleidelijk met video’s en blog post op Mijnmoment.com/blog het zaakje tot aan kerst nieuw leven in blazen. En dan tussen kerst en oud-en-nieuw is het weer smullen geblazen met een nieuwe serie hardcore mijnmoment. Weer 150 personen uitnodigen en prachtige verhalen lezen…

Naar de flickr-set MIJNMOMENT >>

Ik ga ‘m zelf even op 24 inch in een diashow bekijken, hier zooooo >>

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven