En nu… videobloggen via de Samsung Galaxy Tab

Het zit er op. Tenminste mijn aandeel, mijn week met de Samsung Galaxy Tab binnen het vierweekse project Ideas in Movement.

Het zit er op. Tenminste mijn aandeel, mijn week met de Samsung Galaxy Tab binnen het vierweekse project Ideas in Movement.

Wat ik er zelf aan over heb gehouden is, behalve de Galaxy Tab zelf, een nieuwe vorm van videobloggen via mijn YouTube kanaal die ik sinds maart 2006 heb en waar tot nu toe ruim 200 video’s op staan.

Speaking of waar ik mijn video’s heb staan… Het lijkt me wel eens goed om alle kanalen met videomateriaal eens onder elkaar te zetten. Voor mijn eigen overzicht. Zo was ik bijvoorbeeld helemaal vergeten dat ik naast respectievelijk in 2005 Google Video, in 2005 Dailymotion, in 2005 Vimeo, in 2006 YouTube, ook nog op Blip.tv materiaal heb staan. En natuurlijk in mijn Highprofile-tijd alle video’s op het YouTube kanaal van highprofile… Morgen (misschien).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven