Energiedag MKB Krachtcentrale (de leukste klus van het jaar)

De Energiedag van Syntens’ MKB Krachtcentrale is standaard mijn allerleukste klus van het jaar. Hierin kan ik etaleren hoe het ook kan: content knallen.

1 videocamera maakt op een vast statief integrale registraties van het plenaire podiumgedeelte van de congresdag. Terwijl Petra Rierink die beelden en geluiden in de gaten houdt, kan ik gaan fotograferen en sfeerbeelden maken voor video. Zelfde geldt voor de breakoutsessies tussen de twee plenaire delen in.

Ik ben als journalist een believer in zo snel mogelijk publiceren. Zo werden tijdens de congres al alle foto’s op Flickr gezet, daarover werd meteen getwitterd en geretweet, en werden alle videobeelden al weggeschreven op de laptop. Dezelfde avond verschijnen 6 video-interviews van (oud-)winnaars en sprekers, de volgende ochtend om 07:00 uur staat de eerste integrale video van de 46 minuten durende keynote van Jitske Kramer op Vimeo, en even later ook die van Judith Becker en Anke Wiersma. Enige wat nog moet verschijnen is de compilatievideo, waarvoor donderdagochtend 11:00 uur is afgesproken als publicatiedeadline.

De snelheid van publiceren, daar krijg ik nog steeds een grote kick van.

Naar de foto’s van de Energiedag op Flickr >>
Naar de video’s in een speciale MKB Krachtcentrale Vimeo-portfolio >>

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven