Event10, vandaag en morgen in Jaarbeurs Utrecht

Event09 etende engeltjes

Het is de mother of all beurzen, de vakbeurs waar alles uit de kast wordt getrokken om als exposant de mooiste stand, of eerder experience te bouwen: event10. De twaalfde editie en mijn tiende.

Vandaag 31 maart en morgen 1 april: Event10 in Jaarbeurs Utrecht. Punkmedia jureert stands (OMG) en fotografeert en filmt hier en daar, onder andere de lancering van Eventbranche Magazine en Eventbranche.nl van Sjoerd Weikamp en Mark Wichman. De doorstart van FZ inderdaad.

In 2001 als hoofdredacteur van FZ hadden we een podium laten bouwen waar elk uur wel een act was te zien, alleen erg effectief was die stand niet want niemand kon zien dat FZ ‘het podium voor bedrijfsevenementen’ was. Nergens een logo, alleen maar een prachtig wit podium. Dat moest anders. Dus werd het jaar daarop Thomas Vormomgeving uit Wijchen ingeschakeld, heel toevallig dat Monique daar als zelfstandige voor werk voor deed… zo gaat dat.

Vanaf dat moment was het goed geregeld en had FZ doorgaans een zakelijke grote stand (FZ was mediapartner van de beurs, wat in die tijd inhield dat je de beste plek kreeg). High Profile was ook altijd groots aanwezig, met de ‘huiskamer’ van de beurs, waar het ieder moment happy hour was. Een jaloersmakende succesvollere aanpak in die FZ-tijd. Eenmaal bij High Profile in dienst (2006/2007) was ik onderdeel van die club.

Anyway, de beurs der beurzen, ik heb er sinds mijn introductie in de eventbranche ieder jaar mee te maken gehad (ik kwam op 16 november 2000 in dienst bij Reed Business, als hoofdredacteur van Feestelijk Zakendoen – dat na een jaar door mij officieel werd veranderd in FZ). Ieder jaar twee jaar knallen, lopen, handenschudden, schouderkloppen, lachen, serieus luisteren, en ook fotograferen en filmen.

Naar de foto’s van 2009 >>
Naar de foto’s van 2008 dag 1 >>
Naar de foto’s van 2008 dag 2 >>
Naar de foto’s van 2007 dag 1 | 332 photos | 7,566 views >>
Naar de foto’s van 2007 dag 2 | 224 photos | 2,329 views >>
Naar de foto’s ‘van 2005 >>

Bij Evenement 2006 (de tijd dat ik drie maanden vrij had tussen FZ en High Profile in) heb ik alleen maar gefilmd. Let op de klap op mijn achterhoofd van oud-salesman Wouter Veltman van FZ, die jaren ‘ziek’ is geweest van mijn overstap. Mooie vent man, ga ik vandaag weer even zien.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven