Foodhack 2013 [video]

Ik realiseer het me vaak pas als ik uit de auto stap. Zo rond middernacht of later. Dat ik de hele avond gestaan en gelopen heb tijdens het werk als beeldmaker, be it fotograaf, videograaf of allebei.

Bij de eerste editie van Foodhack, een nieuw ding van Shoot My Food / Food Inspiration Magazine, had ik na de inspirerende avond alles al ingepakt, statief en camera’s in de tas. Ik was kapot.

Nog interviewtjes doen? Vroeg Lukas Vlaar…

Nou, volgens mij heb ik genoeg content, en goede audio van de sprekers, dus interviews lijkt me niet nodig. Maarrrr… laten we het toch maar doen.

Twee mannen, twee vrouwen voor de camera en klaar om naar huis te rijden.

Het zou een heel andere video geworden zijn als die laatste content niet gemaakt was… Dus les: altijd interviews tijdens bijeenkomsten. Geeft een goed fundament voor de video en geeft tijdens de montage de nodig houvast.

Thanks Lukas!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven