Foodtrendwatcher Hans Steenbergen bij HSMAI

Wat is dat toch met direct mail van de HSMAI? Iedere keer als ik tussen de andere post die Avier envelop van de HSMAI zie zitten word ik blij. Waarom? Geen idee.

Net als die HSMAI Headlines, met meestal 4 tot 8 pagina’s kleurrijk en fotorijk hospitality genot. Altijd persoonlijk, het draait altijd om mensen en per pagina ben ik meer dan 1 minuut zoet. De leuke verrassing nu was Hans Steenbergen.

Hans gaat op 26 november tijdens de eindejaarsbijeenkomst vertellen hoe hij ‘foodtrendwatcher of the year’ is geworden. Hans en ik kennen elkaar als buren bij Reed Business, onze kamers grensden aan elkaar, hij als hoofdredacteur van Misset Horeca, ik van FZ. En na die tijd vonden wij elkaar weer in een klantrelatie, hij als hoofdredacteur van Food Inspiration en ik als fotograaf en videograaf van dit online magazine.

Met Hans (voor de camera) heb ik nu zo’n dikke twintig video’s gemaakt, waarvan hieronder een selectie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven