Fuck work – 10 jaar Twittervlog

Zoals dit jaar veel terugblikken voorbijkomen van online initiatieven die 10 jaar geleden zijn gestart – mijn en vele andere twitteraccounts die het levenslicht zagen bijvoorbeeld – is die van vandaag voor mij persoonlijk een belangrijke: 10 jaar twittervlog.

Toen de wereld nog niet op twitter zat en nog helemaal niemand zo aan het vloggen was zoals nu de Youtubers doen, was er one guy die voor mij overal bovenuit stak: Rupert Howe (VAAK over geblogd). (Steve Garfield moet ik trouwens ook niet vergeten, ook zo’n held.)

Rupert Howe werd mijn held, mijn voorbeeld. Op blip.tv lanceerde hij zijn Nokia N93 vlogs en vloggen was toen echt nog met alleen een telefoon jezelf filmen… Ik heb zijn twittervlog ‘Anarchy in the UK’ zo vaak gekeken en nog steeds geniet ik van de lol die hij heeft in het maken van deze filmpjes.

Vandaag 10 jaar twittervlog!

Congrats Rupert!!! Love it!

Iconisch is deze…

 

FUCK WORK!Over Henk-Jan Winkeldermaat | Punkmedia

Was journalist voor De Gelderlander, FZ, Reed Elsevier en High Profile.
Schrijft, fotografeert en filmt met Punkmedia sinds 2008 voor corporate clients.

Video’s op Vimeo >>
Foto’s op Flickr >>

Initiatiefnemer van
Mijnmoment, een blog met duizend+ levensverhalen
Blochem, een blog over Lochem

Naar Punkmedia: journalist, fotograaf, filmer >>

Contact

Punkmedia
Tramstraat 22
7241 CJ Lochem
06 3456 3684
info@punkmedia.nl

2 gedachten over “Fuck work – 10 jaar Twittervlog”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven