FZ Nieuwjaarsborrel ArenA

Ik persoonlijk heb nog nooit zo’n leuke brancheborrel meegemaakt als die van gisteren in de Amsterdam ArenA. Maar dat komt waarschijnlijk ook omdat iedereen die ik tegenkwam mij feliciteerde met ons ‘mooie dochtertje’ Kiki, ‘wat een schatje’, ‘wat kan ze leuk zingen’, ‘ik ben een zelfstandig ondernemer van 30 jaar, maar ik zat gvd met tranen in mijn ogen te kijken’. Op de foto zie ik Wouter voor het eerst (na een weekje vrij thuis zitten).

Om me heen hoorde ik alom waardering voor de prima organisatie van de ArenA, de mooie show in het stadion, voor de cateraar Maison van den Boer (die iedereen een prachtig boek mee gaf ter gelegenheid van hun 100 jarig bestaan dit jaar) en voor de borrel zelf met entertainment van onder ander Jim (verzorgd door Artking).

De FZ Nieuwjaarsborrel vindt plaats in de Amsterdam ArenA. Directeur Henk Markerink verwelkomt een kleine 500 branchegenoten voor een perfecte brancheborrel, met in het frisse stadion binnen een tien minuten durende (hartverwarmende) film over de ArenA (die op 14 augustus 2006 tien jaar bestaat). Tijdens de borrel geeft Jim nog een korte performance.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven