Gary Vay-ner-chuck | voor in het weekend [video]

Ik zat vandaag m’n nieuwsbrief een beetje te promoten, dit in verband met de cursus(reeks) die ik wil starten en die in de nieuwsbrief aandacht krijgt, en als ik dan mijn oude nieuwsbrieven lees en bekijk dan zitten er toch veel mooie verwijzingen in, naar veel mooie sprekers… Gary Vay-ner-chuck bijvoorbeeld. Deze versie vind ik nog het sterkst, gemaakt door iemand uit het publiek. Een tien minuten durende video die diezelfde avond nog online stond en daardoor dus het meest werd bekeken (hou het vers) veel beter dan de officiële videobeelden die natuurlijk weer veel te laat kwamen.

Inmiddels ken ik deze video uit september 2009 bijna letterlijk uit mijn hoofd, net als Rappers’ Delight. Do the hip, hop…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven