Genoemd worden in een presentatie

‘Verslag social media congres 2011’ Uit de Marketingfacts Nieuwsbrief trok 1 bericht mijn aandacht, die over het social media congres. Gewoon om te kijken wie daar had gesproken, en of ik die kende. Dus ik klik door naar het verslag op Marketingfacts.

In een slideshare presentatie zag ik (als eerste slide) twee foto’s langskomen. Portretfoto’s. Mooie foto’s, dacht ik nog. Een beetje mijn stijl eigenlijk…

Ik herkende de persoon op de foto ook. En inderdaad, het waren mijn foto’s. Zonder credits.

Opmerkelijk, omdat het een verslag was van een congres over social media, en de eerste foto’s uit een presentatie van de spreker over social media niet sociaal gecredit waren met de maker, kon ik het niet laten om de sprekers en twitteraar Andy Hoek (@andyhoek) met een smiley erachter te wijzen op zijn ‘oei oei niet social’ gedrag. Niet zuur bedoeld dus ook.

Het werd door Andy ook gelukkig niet zuur opgevat… smiley knipoog en hij heeft alsnog in zijn presentatie Punkmedia als maker toegevoegd, zelfs clickable.

Maar goed, vorige week of die week ervoor werd ik in de supermarkt (Monique deed de schappen, ik reed de kar – dan moet je niet gaan meehelpen, scheelt gedoe) betwitterd dat ‘nu @punkmedia en @slijterijmeisje in de presentatie’ langskwamen. Ik dacht cool. Genoemd worden in een presentatie! Bleek overigens getwitterd door @basvandehaterd over een presentatie van @raymondwitvoet. Over hoe bloggen, video en fotografie online prima samengaan, of zoiets.

Genoemd worden in een presentatie dus, als voorbeeld van iets. Pure erkenning wat mij betreft. En erg fijne reclame.

Nu heb ik nogal wat videocontent online: sinds september 2005 454 video’s op mijn Vimeo (zichtbaar van de totaal 526), sinds maart 2006 247 op mijn Youtube, en mijn Flickr kent nu sinds augustus 2005 43.855 foto’s.

Vraagje dus: wie gebruikt wel eens foto- of videocontent van me? Heel tof en blijf dat doen! Maar zou je me de slideshare link kunnen mailen, of hieronder zetten? Thanks!

2 gedachten over “Genoemd worden in een presentatie”

 1. Wat credits betreft Andy…
  Je bent mij vergeten te vermelden in je film Lenteveld
  Ik heb de casting voor je geregeld, en heb twee grote namen voor je gescout. ik heb als Actie stunt coördinator heel veel input gegeven. en voor pre-productie voor zowel de tekst als line-out heb ik je ook de nodige informatie verschaft.
  Nergens sta ik bij jou vermeld niet op de credit, niet eens een DVD gehad.
  Misschien was je mijn gegevens kwijt maar ff Googlen doet wonderen hoor.
  groet Kevin Stayner

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven