GoPro HD on a Morgan | stukkie rijden?

Helemaal vergeten. De paasdagen waren vakantiedagen, met de kinderen twee nachten bij opa en oma logeren. Ik had MacBook Pro, een 5D2 en de GoPro HD die ik al een tijdje (werkloos) op m’n bureau had liggen mee. Op het moment dat ik de GoPro wil gaan uittesten op mijn eigen Grand Espace, komt een vriend van m’n vader (Herman Jacobs) voorrijden met z’n Morgan. Stukkie rijden?

Helemaal vergeten. De paasdagen waren vakantiedagen, met de kinderen twee nachten bij opa en oma logeren. Ik had MacBook Pro, een 5D2 en de GoPro HD die ik al een tijdje (werkloos) op m’n bureau had liggen mee. Op het moment dat ik de GoPro wil gaan uittesten op mijn eigen Grand Espace, komt een vriend van m’n vader (Herman Jacobs) voorrijden met z’n Morgan. Stukkie rijden?

1 gedachte over “GoPro HD on a Morgan | stukkie rijden?”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven