Harry Heijblok, acteur | video-interview en fotoshoot

Harry Heijblok acteur foto punkmedia

Harry Heijblok is acteur. Geen acteur die je van televisie kent, maar een acteur die sterk maatschappelijk geëngageerd is en zijn brood verdient met het verbeelden van alledaagse situaties en problemen. Zijn acteerwerk is zo divers en zijn improvisatiecapaciteit is zo groot dat het een genoegen is om Harry op het podium bezig te zien. Ik had het geluk hem te mogen filmen bij een bijeenkomst van het Nederlands Centrum voor Sociale Innovatie en zijn werkwijze intrigeerde me zo dat ik meteen een afspraak heb gemaakt om Harry te interviewen op video en op een fotoshoot te trakteren in het Sonsbeekpark.

Harry Heijblok acteur foto punkmedia

Harry Heijblok acteur foto punkmedia

Harry Heijblok acteur foto punkmedia

Vanochtend was het zover: eerst een uur gewandeld, op bepaalde plekken foto’s gemaakt (selectie van 80 uit totaal 222 foto’s voor Flickr teruggebracht naar 18) en na een uur bij Villa Sonsbeek in de zon een gesprek opgenomen (met de Canon 5D Mark II op een Gorillapod, Rode SVM microfoon met windshield op de Canon). De zon die het terras met wit meubilair tot bijzonder vel aan de dichtgeknepen ogen maakt (maar een gesprek op camera met zonnebril is ook weer zowat).

Als een soort LinkedIn recommendation maar dan anders wil ik Harry van harte aanbevelen als zeer professioneel acteur, erg plezierige collega en heel fijn mens.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven