Het Ontwerphuys

Lochem – 29-03-2022 11:57 uur Leica Q2 1/200 sec. bij f/4,0 en ISO 100.

Laat je je huis opnieuw inrichten, dan is de kans groot dat je in het interieur komt te wonen van de interieurontwerper slash ingeschakelde stylist. En de kans is daarmee ook groot dat jouw persoonlijke identiteit, karakter, geschiedenis, jouw leven, bezieling of ziel er juist niet in zit. Dat je in een foyer van een hotel komt te wonen, dat gevoel.

Zoals Jumbo-topman Frits van Eerd ooit eens tegen Ivo Niehe zei over z’n net nieuw ingerichte huis: “Het ziet er allemaal prachtig uit, maar ik wil er niet wonen.” Om vervolgens de moeder in te schakelen van z’n toekomstige vrouw (wat ie toen nog niet wist).. etc.  Kijk maar even hier >>

Nu is er sinds kort in Lochem Het Ontwerphuys. “Een offline en online atelier voor iedereen die op zoek is naar iets anders aan de muur. Een persoonlijk ontwerp dat past bij jou en je interieur. Samen met één van onze artiesten ga je aan de slag om dat persoonlijke kunstwerk te ontwerpen. Onze professionele kennis en ontwerp ervaring, jouw wensen en ideeën. Samen aan de slag met jouw persoonlijke kunstwerk.”

Zelf ontwerpen dus, met professionele begeleiding… om wat meer bezieling in je huis te krijgen.

Ik liep er net langs, ben nog niet binnen geweest, maar dat gaat er vast een keer van komen.

Naar Het Ontwerphuys >>

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven