Het Rozendaal Enschede

Gastrobar Bij Rozendaal, horecagelegenheid aan het Rozendaal 10 in Enschede in de wijk Roombeek. Cultuurcluster Het Rozendaal is een complex waarin de oorspronkelijke textielfabriek opgenomen is in moderne architectuur. Punkmedia heeft deze foto (en de foto’s hieronder) gemaakt in opdracht van Stec Groep, een ruimtelijk advies en onderzoeksbureau over wonen, werken en leefomgeving.

Stec Groep gebruikt deze fotografie in hun print communicatie, online op hun website stec.nl en in wekelijkse nieuwsbrieven en whitepapers. Het bureau uit Arnhem wilde eigen fotografie gebruiken in hun media-uitingen en communicatie naar klanten. Voor deze opdracht heb ik twee jaar Nederland doorkruist om foto’s en dronebeelden te maken van steden, dorpen, industrieterreinen, woonwijken, woonwerkprojecten, bouwwerkzaamheden, binnensteden, winkelgebieden etcetera.

Stec Groep is een bureau voor advies, onderzoek en strategie over wonen, werken en leefomgeving.

In eigen woorden op de homepage van Stec Groep: “Nederland heeft veel ambities die ruimte vragen, maar ruimte is schaars. Hoe maak je dan de juiste keuzes? Stec Groep helpt gemeenten, regio’s, provincies, ministeries, beleggers, ontwikkelaars en woningcorporaties bij deze keuzes.”

Deze foto’s van Enschede zijn gemaakt op donderdag 18 oktober 2022.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven