Hier nu en weer verder…

Wat zou ik tegenkomen in mezelf als ik een maand lang in ‘isolatie’ zou zitten?

Want nu ook. Als het internet er af is, ben ik genoodzaakt om iets anders te gaan doen. Offline. Ik kan via m’n iPhone en 3G nog communiceren, maar wat mis ik er aan om geen internet te hebben?

Wat zou ik tegenkomen in mezelf als ik een maand lang in ‘isolatie’ zou zitten?

Want nu ook. Als het internet er af is, ben ik genoodzaakt om iets anders te gaan doen. Offline. Ik kan via m’n iPhone en 3G nog communiceren, maar wat mis ik er aan om geen internet te hebben?

Kom ik dichter bij mijn zijn als vader? Kan. Dan zou ik dat boek eens kunnen uitlezen over ouderschap, dat ik gekocht heb en net als andere boeken niet verder lees dan hooguit het eerste hoofdstuk.

Echt echt echt goed ‘luisteren’ naar mezelf doe ik gewoon te weinig. Ik ben een genieter, maar ‘het grote doel’ van mijn bestaan is nog niet helder.

Ik heb het er zo vaak over, ik denk er iedere dag aan, ik herken het in mensen om me heen, ik ben een zoeker, ik wil me meer bezig gaan houden met het ‘hier en nu’, of met het thema ‘hier en nu’. Hier en nu is het enige dat telt, op dit moment zeker.

En dan ben ik toch nu weer blij dat ik uit mijn Word document nu weer naar m’n vertrouwde cms-omgeving kan gaan. Internet is er weer. Ik kan weer ‘verder’.

Video-uitleg: Sinds vorige week zaterdag word ik YouTube op gezogen om zoveel mogelijk Cat Stevens / Yusuf Islam te zien en luisteren. Vandaag heb ik een uurtje een documentaire over deze inspirerende singer songwriter en moslim bekeken. Erg inspirerend. Echt letterlijk inspirerend.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven