Hoi Petra, verplichte kost is ook deze…

Hoi Petra,

Als je even 10 minuten over hebt, ga dan even zitten voor deze video van Zack Arias. Een video die hij op uitnodiging heeft gedaan van fotografie-icoon en kennisdeler Scott Kelby.

Een blog post en een video die voor mij als klassiekers de boeken in mogen. 

Een video over de kracht van kwetsbaarheid wat mij betreft.

Deze blog post is een reactie op Petra’s ‘Hoi Henk-Jan,‘ op haar site Breaking Boundaries. Petra en ik doorkruizen binnenkort het land voor Hidden Champions, een internetdocumentaire over verborgen wereldmarktleiders uit Nederland. Ik heb een camera-assistant nodig, plaats een oproep en Petra reageert meteen enthousiast en wil graag leren videomaken. Binnenkort ga ik videoblogs maken die ik aan haar richt maar die gewoon hier op punkmedia en vimeo public worden geplaatst. Waarmee het misschien ook voor andere starters leerzaam is om te volgen.

 

3 gedachten over “Hoi Petra, verplichte kost is ook deze…”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven