Huis gekocht… in Lochem

Vandaag om half twee hebben we ons droomhuis gekocht. Een huis waar we misschien wel heel erg oud in willen worden. Ons familiehuis. Met die grote tuin achter, en die voortuin met Magnoliaboom…

Vandaag hebben Monique en ik de akte van levering getekend bij de notaris in Lochem. Voor het huis dat we nog niet gaan bewonen, maar waar onder strakke leiding van een bevriend architect een aannemersbedrijf binnen een half jaar ons paleis gaat bouwen / opknappen.

We gaan eerst een half jaar in de buurt een groot vrijstaand huis huren, in een woonwijk in Lochem… prima! Mooi dichtbij het bouwproject.

HJ en Monique huis sleutel

Naar verwachting kunnen we in de lente / zomer, in mei juni het huis bewonen.

He-le-maal te gek. We gaan het helemaal te gek verbouwen, isoleren en opknappen. Nieuwe kap erop, alles strippen en van boven naar beneden (of andersom) opbouwen… Het wordt heel heel gaaf!

En die tuin, ik kan vanaf het huis 48 grote passen van een meter maken. Afgerond naar beneden 45 meter diep, dikke 10 meter breed. Man man man.

Kijk eens naar de foto hieronder, hoe prachtig Monique met haar vader onder de boom aan de picnictafel zit… en die foto daaronder is genomen vanaf de achterschutting. Zie je ze nog?

huis tuin picknicktafel Monique en vaderhuis tuin belachelijk groot

7 gedachten over “Huis gekocht… in Lochem”

  1. Marian de Jong

    Wow. Wat een plek!. En Lochem en omgeving staat bij mij voor 1 van de mooiste plekken van Nederland… geniet ervan!

  2. Fantastisch Henk en Monique ! Mijn zaterdagmoment is altijd rond 9.00 even kijken bij de verhalen / blogjes / video’s . Vanwege persoonlijke zaken daar sinds aug geen tijd voor kunnen / willen maken. En dan …… 8 december zie ik zomaar jullie beiden met een sleutel voor een deur staan…. En die mooie tuinfoto. Hoop dat alles snel is verbouwd en ga samen met kids genieten in het mooie Lochem ! HARTelijks Dick

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven