Huis klaar. Tijd voor verandering

Ik heb gisteravond de bureauhoek in ons nieuwe kantoor aan huis in elkaar ge-ikeaat, en wat daarbij lekker werkte: Gary Vaynerchuk in de playlist on youtube.

Waar ik vanochtend mee opstond en vanavond weer mee naar bed ga is de zin die hij vaak gebruikt en de vraag die ‘m vaak gesteld wordt: How do you build a business around your brand?

Zonder het antwoord te kunnen geven, kan ik wel zeggen dat ik erg veel zin heb om echt in business te gaan, een bedrijf op te bouwen, meer samenwerkingen aan te gaan met andere partijen, vol in de content productie te gaan voor organisaties die het snappen.

Just do it! zou Gary zeggen.

Dat kantoor aan huis voelt heerlijk nu, we wonen, leven en slapen heel aangenaam, de kinderen hebben het fijn, glasvezel knalt binnen, heerlijk. De Quooker kookt thee on demand, Nespresso zorgt voor de koffie, de iPhone5 en de Apple-apparaten zorgen voor een ideale content experience en -productie…

Tijd voor verandering in de business. Snel weer eens praten met wat adviseurs…

4 gedachten over “Huis klaar. Tijd voor verandering”

  1. Ik ben niet persé een adviseur, maar wil wel graag een keer met jou praten over dit onderwerp. Wellicht kunnen we elkaar inspireren…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven