Huub Klompenhouwer, optimist tot in de kist

Van social media moest hij niets hebben, live ontmoetingen hadden meer waarde…

In mijn agenda staat vandaag dat het alweer 3 jaar geleden is dat we Huub’s leven tijdens een herdenkingsdienst vierden. Met veel journalisten, vrienden uit de live communicatie en grote artiesten uit de jazz-wereld (foto’s).

Ontroerend fenomeen trouwens hoe een website van een overleden ‘journalist, levensgenieter en optimist tot in de kist’ (op z’n overlijdenskaart) me laat realiseren dat het zo gedaan kan zijn. De site Huubklompenhouwer.nl lijkt door te leven, nog steeds vallen de foto’s die hij maakte onder zijn copyright en speelt John Coltrane nog altijd In A Sentimental Mood… maar Huub is nu alweer 3 jaar dood.

Ik denk vaak aan ‘m, maar ben z’n sterfdag al vergeten. 12 april 2010.

Blog post  3 jaar geleden: Huub Klompenhouwer overleden >>

2 gedachten over “Huub Klompenhouwer, optimist tot in de kist”

  1. Die goeie Huub! Ik had deze fotoserie nooit gezien. Prachtig! Vind het nog steeds jammer dat ik er toen niet bij kon zijn. Een foto van hem en mij, gemaakt tijdens de beurs Event, hangt nog steeds aan mijn prikbord. Bizar hoe snel de tijd gaat, drie jaar alweer in een vloek en een zucht voorbij …

  2. … en ik moest steeds die veiligheidscodes opnieuw invullen, dus nu staat mijn reactie er 6 keer! Misschien wat overdreven, aan de andere kant zou Huub dit vast heel lollig hebben gevonden!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven