Ingehuurd worden om mezelf te zijn

Ja. Vanavond met Monique een heerlijke punkmedia-waar-sta-je-eigenlijk-en-waar-wil-je-liever-naar-toe avond gehad. Strategisch overleg dus. En we zijn eruit.

HJ_MKB_Krachtcentrale_camera_opstelling_980
Foto’s: Bas Boerman

Ja. Vanavond met Monique een heerlijke punkmedia-waar-sta-je-eigenlijk-en-waar-wil-je-liever-naar-toe avond gehad. Strategisch overleg dus. En we zijn eruit.

In het kort, waar ik morgen mee ga beginnen is een partij te zoeken waar ik graag voor wil werken, een partij waar ik in geloof en waar ik me graag voor wil inzetten. Een partij waarbij ik met Punkmedia van toegevoegde waarde kan zijn door de Punkmedia-stijl toe te passen.

Kortom, ik wil me laten inhuren door een organisatie, bedrijf of team om mijn kennis, ervaring en kunde op online gebied in te zetten voor hun bedrijf. Daarin zitten mijn hoofdredactionele kwaliteiten, mijn kennis van fotografie en video maken en vooral ook mijn inzicht in hoe een partij zijn verhaal het beste online kan vertellen.

Ik laat me dus weer inhuren om mezelf te kunnen zijn. Alleen wil ik dit keer dicht bij mezelf blijven, en me niet conformeren aan de groep of me laten afleiden door het onmeetbare rendement van mijn handelen.

Ik heb er erg veel zin in, weet nog niet met wie… maar mocht er een partij zijn die zich aangesproken voelt, feel free me te mailen op info@punkmedia.nl.

Dan snel een bak koffie, praten en knallen.

1 gedachte over “Ingehuurd worden om mezelf te zijn”

  1. Mooie stap!!!
    Dat zal veel energie gaan geven…. 😉

    Je kan het zelfs nog een stap verder doortrekken door zelf met een totaalconcept te komen (in samenwerking met anderen). Dus echt kijken wat zo’n partij nog mist en daar een oplossing voor aandragen (los van de ‘beperking’ video/foto). Zo’n samenwerking zie ik namelijk wel zitten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven