Ingrid van den Boogaard’s reis rond de wereld

Ingrid van den Boogaard iamoneworld

De droom van een bevlogen hemelbestormer, het geloof in de eenheid van de wereld en het bestaan waarin iedereen en alles onderdeel is van iedereen en alles… na vier jaar voorbereiding gaat kunstenaar, muzikant, fotograaf, filmer en vrijdenker Ingrid van den Boogaard met haar voertuig op zonne-energie een start maken met haar wereldreis.

Ze heeft een route in de planning en als ze per dag gemiddeld 50 kilometer (met een voertuig dat maximaal 25 kilometer per uur rijdt) aflegt moet ze na vier jaar weer terug zijn bij haar beginpunt. Met als doel om tijdens haar reis ‘mensen bewust te maken dat alles met iedereen verbonden is’. Dat doet ze door iedereen via haar weblog op de hoogte te houden van haar avonturen, door de ontelbare ontmoetingen die ze gaat beleven tijdens haar reis en door zelf tijdens de reis te ervaren wat die eenheid inhoudt.

Haar project heet iamoneworld (I am one world) en ze is te volgen op iamoneworld.com.

Toen ik het verhaal tijdens Stand-up Inspiration (23 maart 2010) filmde (klik hier >>) en voor het eerst hoorde werd het me niet meteen duidelijk wat ze allemaal voor ogen had met haar reis, maar waarschijnlijk is dat helemaal niet vreemd bij dromen die gerealiseerd gaan worden. Je gaat gaat bouwen aan je droom en je gaat het gewoon doen. Zoals Ingrid zelf al zegt: “Ik laat het gewoon open, het is heel erg stap voor stap, dag voor dag en dat is het. En hoe het afloopt, dat zullen we zien.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven