Interview met Hans van der Vleuten (Zen) RIP

Morgenmiddag heb ik een ontmoeting met een Zen lerares. Speciaal voor mij komt ze naar de Zen do, zoals de ruimte heet waar Zen wordt gemediteerd, de Zen do van Hans van der Vleuten. Terwijl ik de afspraak maak aan de telefoon zie ik ineens op de site van Zen.nl dat Hans van der Vleuten in augustus dit jaar is overleden en de Zen lerares aan de telefoon valt ook even stil als ik het zeg. Hans had een harttransplantie ondergaan, was daar positief over, maar ineens was het toch over.

8 jaar geleden had ik een interview met Hans voor Blochem.nl, een blog over Lochem. Het was 20 januari 2015 in de Zen do van Hans van der Vleuten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven