Is dit nieuws of niet? Groetjes, Jan Jacobs

Is dit nieuws of niet? mailde ik collega Jan Jacobs gisteren over het voor ons beiden opmerkelijke nieuws dat Event & Image er mee is gestopt, Jan had het ook al vernomen. En ik krijg nu net een mailtje van ‘m met dezelfde regel.

Hoi Henk-Jan
Is dit nieuws of niet? Groetjes, Jan Jacobs

High Profile Uitgeverij neemt de Gouden Giraffe over

High Profile Uitgeverij gaat vanaf nu jaarlijks de Gouden Giraffe, de prijs voor het beste bedrijfsevenement, uitreiken. Dat zijn de uitgevers van High Profile Uitgeverij en Phoenix Mediaset overeen gekomen. “We hebben enkele spraakmakende ideeën om de Gouden Giraffe nieuw leven in te blazen,” vertellen Oscar Krechting en René Küchler, de uitgevers van High Profile, in een eerste reactie.

De toekomst van de Gouden Giraffe was enkele dagen ongewis, nadat Phoenix Mediaset besloot te stoppen met het blad Event & Image. “Ik ben erg blij dat de oudste evenementenprijs van Nederland op deze manier behouden blijft en in goede handen is,” laat Leo Vogels, uitgever van Phoenix Mediaset weten. Ook René Waerts, juryvoorzitter van de Gouden Giraffe, reageert enthousiast: “Gelukkig dat het zo is gelopen. De Gouden Giraffe is de oudste evenementenprijs van Nederland én de enige vakprijs die evenementenbureaus beloont.” De Gouden Giraffe bestaat al twaalf jaar en werd voorheen uitgereikt door het blad Event & Image, dat er vorige week vrijdag mee is gestopt.

Naar originele blog post >

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven