Ja, en dan krijg je reacties en dan?

Ja, en dan krijg je reacties en dan?

Ja, soms heb ik dat wel eens. Zoals net. Dat ik net een videoblogposting heb gemaakt waarin ik vertel te stoppen met het reactiepaneel om redenen als tijdnood… krijg ik in diezelfde tijd een reactie van in dit geval Sanne Roemen op mijn vorige posting om vervolgens weer spijt te krijgen van wat ik net op de video heb zitten verkondigen.

Dus update: als echte blogger zet ik het reactiepaneel niet uit, iedereen kan en mag reageren, alleen ga ik niet overal op reageren.

Ik heb trouwens wel het gevoel dat ik met de weg die ik insla met de inhoud van mijn video’s, om te videobloggen over dingen die ook larger than video- en fotografie zijn, ik kijkers ga verliezen. So be it.

Deze videoblog staat oorspronkelijk hier (incl. reacties) >>

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven