Jan Jacob van Dijk videoboodschap WZW transitie congres

Werkgeversvereniging Salus Gelria houdt op dinsdag 8 oktober 2013 haar transitiecongres met als titel “De Gelderse arbeidsmarkt op eigen kracht” en lanceert na het ondertekenen van het convenant tot samenwerking aan het eind van de dag haar nieuwe logo en naam: WZW (Werkgeversorganisatie voor Zorg en Welzijn).

Punkmedia maakte voor dit evenement de video met de gedeputeerde voor de provincie Gelderland Jan Jacob van Dijk, die zichzelf excuseerde niet op het congres te kunnen zijn. De opname was op maandag 30 september 2013 in het Provinciehuis in Arnhem.

De opname was een ‘one-taker’, Jan Jacob van Dijk richtte zich eerste op de camera met groothoeklens en daarna op die met de 70-200mm telezoom. Gepiept binnen een uur, inclusief doorspreken, site-spot, opbouw, test, opname en afbouw.

Gebruikt materiaal voor de opname: Canon 5DMk3 met 70-200mm lens + Canon 5DMk3 met 24-70mm lens. Allebei op statief. Sennheizer 100W G3 en TRAM microfoon voor de audio.

Resultaat werd op grootscherm vertoond in de congreszaal van het Safari Meeting Centre van Burgers’ Zoo, na de ondertekening van het convenant.

Jan Jacob van Dijk videoboodschap WZW transitie congres 2013

Punkmedia verzorgde ook de eventfotografie (175 foto’s) en de eventvideo (2,5 minuut).

De foto’s staan dezelfde avond op Flickr en worden verstuurd via WeTransfer naar de opdrachtgever. Video wordt vandaag gemonteerd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven