Joe Pine rondt The Multiverse af (nieuw boek ja)

Hij rondt deze week, kan ook volgende week zijn, het manuscript af van zijn nieuwe boek. Joe Pine, mede-auteur van de marketingbestseller The Experience Economy, gaat in 2011 met een nieuw boek en nieuw materiaal de podia in de VS en Europa op. Ook Nederland gaat dan alles horen over the real and the virtual world die in elkaar overvloeien in de ‘multiverse’.

De hele presentatie heb ik al op band, op 24 januari 2008 vertelde Joe Pine het Multiverse verhaal voor het eerst, tijdens Mobile Monday, alleen moest ik – heel begrijpelijk – de volledige registratie van dit verhaal van YouTube afhalen, wat ik deed. Respect. (Maar ik heb ’t nog steeds natuurlijk.)

Ik sprak Joe Pine tijdens D&B Rosé, het relatie-event van Dechesne & Boertje, waarvoor ik onderstaande compilatievideo maakte.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven