Juno trekt wel wat aandacht op de weg, ja…

Zit ik vanochtend op de fiets, kom ik een motorrijder tegen die naar me zwaait, ik zwaai terug, weet niet wie het is… en ze is inmiddels voorbij en ik denk: heb ik dat nou goed gezien? Blijkt het m’n buurvrouw Natasja, met achter op haar rug… ach kijk zelf maar. Hilarisch!

Juno trekt wel de nodige aandacht op de weg. “Soms staan de mensen langs de weg te filmen met hun mobieltjes, ja erg leuk. En mochten mensen denken dat dit zielig is, Juno denkt daar niet zo over… Ik ben in het weekend molenaar, en als ik Juno niet meeneem, of een keer niet zou willen meenemen – dat probeerde ik 1 keer – dan zet hij het op een blaffen dat ik hem wel MOET meenemen. Hij vindt het geweldig, geniet met volle teugen van de rit. Binnenkort rijden we naar Nijmegen. Ze heeft een UV-filter zonnebril op en zit of hangt eigenlijk in een speciaal op maat gemaakte rugzak – uit de Verenigde Staten, daar zijn ze nog gekker dan ik, kijk maar eens op Google.”

Als ik dit half jaar oude filmpje van TV Gelderland op Facebook zet reageert Natasja:

Ach gossie daar was ze nog maar 5 maanden .
Nu is ze ruim een jaar, 20 kg, 55cm kijkt met gemak over me heen. Ze is door het dolle als ik haar helm pak en pissig als ze eens niet mee mag. Een echt motorhond.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven