Wat heeft mijn fotografie jou gebracht?

Ik ga het toch meer als memo inzetten, deze blog, want ik merk dat die insteek goed werkt. Drempelverlagend. Net als de podcast die ik dagelijks via Anchor op Spotify plaats: Punkmedia on the Road. Gewoon Anchor app aan, opnemen, stoppen, achtergrondmuziek erbij en publiceren. Moet geen tijd kosten.

Ik kreeg vrijwel direct na m’n meest recente podcast vandaag, nummer 414, onderweg naar Someren (fotoshoot Berkvens Deursystemen) een reactie via Whatsapp van Huub Koch, een vaste luisteraar. In de podcast vroeg ik me af hoe ik het zou kunnen aanpakken om meer congressen binnen te halen. Congressen waarin ik zowel de eventfotografie, de eventvideografie met interviews en ook alle presentaties van de sprekers op het podium vastleg.

Huub gaf als tip om opdrachtgevers bellen, appen, mailen of langs te gaan met de vraag: wat heeft het jou of jouw bedrijf gebracht, die fotografie of video’s die ik gemaakt heb?

Ik heb dat eerlijk gezegd nooit bewust gedaan, maar Huub vertelde me dat hij dat in zijn werkzame leven, nu pensionado, een tijdje heeft gedaan, en dat hem dat veel interessante informatie opleverde waar hij weer mee naar potentiƫle nieuwe klanten kon.

Dat ga ik dus ook maar eens doen. Dus vaste klanten die hier regelmatig langskomen, ik ga je bellen, appen, mailen of ik kom weer eens langs. Met deze vraag.
Thanks Huub!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven