Kiki’s tweede kerstviering bij De Wijzer [video]

December is sowieso een maand waarin veel gezongen wordt in Huize Winkeldermaat, maar tegen kerst is het helemaal raak. Dan kunnen wij goed oefenen met de kerstliedjes die Kiki tijdens de kerstviering gaat zingen met haar klasgenootjes.

December is sowieso een maand waarin veel gezongen wordt in Huize Winkeldermaat, maar tegen kerst is het helemaal raak. Dan kunnen wij goed oefenen met de kerstliedjes die Kiki tijdens de kerstviering gaat zingen met haar klasgenootjes. Dit jaar viel de kerstviering ons nogal tegen, en ik denk meer ouders, omdat hun eigen bloedjes, en dus ook die van ons, hun liedjes op hun bankjes moesten zingen, en dus niet naar voren hoefden te lopen om op het podium te gaan staan. De meeste ouders hebben hun kinderen tijdens de viering dus helemaal niet gezien en niet zien zingen… en dat vinden ouders niet leuk.

Dat was vorig jaar nog anders >>

Ik stond gelukkig te filmen en kon Kiki en Joep (die was ook maar even tussen de dames komen zitten) prima op video vangen. Zodat Monique, mijn ouders, mijn zus en haar kinderen op video later konden kijken hoe hard Kiki had gezongen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven